Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дортмунд прави всичко по силите си да вдигне титулярния вратар за Челси

06 март 2023, 13:19 часа • 1707 прочитания

Лекарският щаб на Борусия Дортмунд прави всичко по силите си, за да вдигне на крака титулярния страж на тима Грегор Кобел за предстоящия мач с Челси. 25-годишният вратар получи контузия на загрявката преди двубоя с РБ Лайпциг в Бундеслигата, който „жълто-черните“ спечелиха с 2:1.

Кобел отпътува днес заедно със своите съотборници за Лондон. Реваншът с Челси от 1/8-финалите на Шампионска лига е утре от 22:00 часа на стадион „Стамфорд Бридж“. След първия мач „вестфалци“ имат преднина от един гол.

От Дортмунд признаха, че ще вземат решение дали швейцарският вратар ще играе срещу лондончани в последния момент. Очаква се довечера да стане ясно какво е състоянието на стража, след като завърши тренировката на германците. Ако Кобел ще успее да вземе участие в мача, то той ще бъде заменен с Александър Майер, който пази и срещу РБ Лайпциг.

Аут от сметките на Един Терзич за двубоя с Челси са Карим Адейеми, Юсуфа Мукоко, Жулиен Дюранвил, Матеу Мори и Юлиан Риерсон. В състава обаче се завръща Дониел Мален, който доскоро лекуваше контузия.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес