Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ключова битка в Разград: Лудогорец ще брани върха срещу Берое

03 май 2023, 07:15 часа • 3036 прочитания

11-кратният шампион на България Лудогорец излиза тази вечер срещу тима на Берое в мач от предпоследния кръг на редовния сезон в Първа лига. В миналия кръг разградчани се завърнаха на първо място в класирането, а сега ще искат да запазят тази позиция с нова победа.

Лудогорец гони 12-а поредна титла на България

Лудогорец преследва 12-а поредна титла на България, като за целта се нуждае от победи във всеки мач. С идването си Ивайло Петев върна шампионския характер на "орлите", които изглеждат все по-уверени, че ще спечелят титлата и през този сезон.

Лудогорец

Може ли Берое да поднесе изненада в Разград?

Предстоящият опонент обаче не е никак лек, тъй като се бори за оцеляване. Берое на Николай Киров ще опита да отмъкне нещо от Разград. Букмейкърът efbet дава 1.12 коефициент за победа на Лудогорец, 14.00 коефициент за равенство и 25.00 коефициент за победа на Берое.

ЦСКА 1948 гостува на Спартак, Черно море отива в Кърджали

В същия ден ще се играят още два мача от българския елит: Спартак Варна - ЦСКА 1948 и Арда - Черно Море. Отборът на Тодор Янчев ще опита да продължи възходящата си линия и да запази третото си място в края на сезона. efbet дава 1.45 коефициент за победа на ЦСКА 1948, 5.20 за равен и 8.20 за победа на последния в класирането Спартак.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес