Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Родените на 9 ноември

09 ноември 2021, 00:01 часа

Скорпионите, родени на 9 ноември, съчетават силна воля с мечтателност; те са любознателни и находчиви. От ранно детство се стремят да опознават новото и интересното. Дори в зряла възраст не виждат своя живот без ярки увлечения. Имат добре развита интуиция, чувствително реагират на заобикалящата ги действителност и понякога преливат от емоции. Също така могат да се нарекат психолози по природа.

При присъщата им рационалност нерядко се поддават на моментни настроения и пориви. В преследване на нови идеали са готови да се откажат от принципи и съвети. Затова често търпят неуспехи или са принудени да разрешават сложни проблеми. Отнасят се обаче философски към всяко фиаско. Стараят се да извличат положителен опит дори от провала.

Също така това са надарени личности, те имат много таланти и наклонности. Добре е да ги разпознаят, докато са млади, и да ги насочат в правилна посока. В противен случай може да ги очаква безцелно съществувание и празни съжаления за миналото.

Благодарение на своята нетрадиционност родените на този ден привличат интересни хора в живота си. Те имат много приятели и познати. Ценят приятелството и неговите прояви, ревниво пазят тайните и приятелските обещания.

Силни страни: целеустременост, откритост, общителност, вътрешна сила.

Слаби страни: прекалена упоритост, емоционална неустойчивост, ранимост.

Жените

Такива жени имат сложен характер, с тях трудно се общува. Често променят настроенията си, но това обстоятелство не им пречи да са в центъра на вниманието на мъжете. Тези дами привличат противоположния пол с привлекателна външност и остър ум. Не търпят конкуренция. В името на победата са готови на всякакви трикове. От отношенията очакват ярки емоции и впечатления.

Мъжете

Това са смели, целеустремени личности, не се боят от никакви трудности по пътя към целта. Такива мъже са романтични, чаровни и красноречиви. Още от младите си години са заобиколени от множество почитателки, но не бързат да дарят вниманието си и признателността си на една-единствена избраница. Обикновено се женят късно, но не са малко и заклетите ергени между тях.

Съвети за родените на 9 ноември

Развивайте се не само умствено, но и физически. Спортът ви е необходим като въздух. Избирайте дейности или развлечения, свързани със спорта.

Научете се да контролирате емоциите си – това ще ви помогне в установяването и поддържането на бизнес контакти и ще предпазва нервната ви система.

Отнасяйте се с уважение към хората. Позволявайте на всеки човек да се развива спрямо своите сили и възможности. Ценете всяка проява на човешка индивидуалност.

Антония Михайлова
Антония Михайлова Отговорен редактор
Новините днес