Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-полезната подправка за вас според зодията ви

22 април 2022, 14:40 часа

Всяка подправка има не само характерен аромат и вкус, но и оказва благоприятен ефект върху точно определена система на тялото ни.

Според астрологията, за всяка зодия има подправка, която е най-полезна за нейните представителите.

Овен - люта чушка

Повечето хора, родени под знака на Овен, живеят под стрес, често страдат от главоболие и простудни заболявания. Следователно те трябва да подсилят имунната система и психичното си здраве.

Зодиите, които НЕ трябва да носят злато

Телец - карамфил

Телците обикновено са в добро здраве, но много от тях са предразположени към заболявания на венците и зъбите, както и към чести болки в гърлото. Карамфилът е отличен лек за тези проблеми.

Близнаци - шафран

Близнаците са податливи на чести промени в настроението, които могат да доведат до лошо храносмилане, раздразнение, нервност и стрес. Шафранът ще им помогне в това отношение. 

Тези 3 зодии е по-добре да стоят далече от алкохола

Рак - хвойна

Раците обикновено обичат сладките неща. И тъй като имат по-бавен метаболизъм, те са склонни към напълняване в областта на корема.

Лъв - ванилия

Хората, родени под знака на Лъв , са амбициозни, самоуверени и винаги искат да бъдат най-добрите.

Идеалната подправка за тази зодия е екзотичната и ароматна ванилия.

Ето ги зодиите с НАЙ-голям късмет в любовта

Дева - бахар

Девите често страдат от храносмилателни проблеми, особено от подуване на корема и киселини. Тези отклонения в здравословното им състояние възникват поради факта, че те са перфекционисти.

Везни - индийско орехче

Везните понякога изпитват затруднения при вземането на решения и не понасят стресови ситуации. Повечето им здравословни проблеми са свързани с психическото им състояние.

За жените от тези зодии бракът НЕ е важен

Скорпион - дафинов лист

Скорпионът е изключително емоционален и често страда от храносмилателни проблеми и висок холестерол. Дафиновият лист ще го избави от тези проблеми.

Стрелец - кардамон

В младостта си Стрелците са активни спортисти, които имат много енергия. Но с напредване на възрастта те са склонни към преяждане и злоупотреба с алкохол, което се отразява негативно на фигурата им.

Кой би повярвал, че това са 5-те зодии, които глезят децата си

Козирог - кимион

Козирозите обичат движението. Но ако поради някаква причина ограничат двигателната си активност, могат да възникнат проблеми с храносмилането и дихателните пътища.

Водолей - анасон

Водолеят не се подчинява на условности и правила. Той често страда от вирусни заболявания и анасонът е идеалната подправка за него.

Това са 4-те зодии, които мразят да бъдат командвани

Риби - канела

Повечето здравословни проблеми на Рибите произлизат от стрес и психичен дискомфорт. Представителите на тази зодия бързо могат да изпаднат в депресия, но канелата ще им помогне да се справят с мрачните мисли.

 

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес