Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лъв, Овен, Стрелец: ТОВА е вашата сватбена дестинация според зодията

11 септември 2021, 19:10 часа

Бракът е най -важната и неразделна част от живота ви, която ви свързва и празнува съюза на двама души, семейства, култури и традиции. Сватбата включва много подготовка, планиране, пазаруване, разходи и грижи за себе си. Цялото това време се губи в толкова много работа и подготовка, че забравяте да изберете идеалното място за вашата сватба.

Изборът на сватбена дестинация може да бъде трудна задача. Първо, не получавате избрания от вас курорт, защото почти всичко се резервира и разпродава веднага. Второ, има толкова много възможности за избор, че може да изпаднете в стрес от изобилието на места. Освен сватбеният ни организатор има още един помощник към който можем да се насочим за най-приказното място за нашият сватбен ден, а именно  - Астрологията.

Ето и най- подходящата  сватбена дестинация въз основа на вашия зодиакален знак:

ЛЪВ

Тъй като Лъв е всичко луксозно и изискано с нотка на минимализъм, луксозният курорт в Удайпур е идеалният избор за сватбена дестинация. Лъвовете биха харесали кралска сватба на живописен фон на езера и планини. А езерният дворец в Индия - дворецът Удайпур е едно от най-магичните места подходящи за една царствена и незабравима сватбена фотосесия.

ОВЕН

Планирането на сватба на плажа може да бъде рисковано, но за това Овните са тук. Плажните сватби винаги си заслужават своя риск. И точно за планирането на една  такава сватба, Овните имат перфектните умения и необходим талант. Гоа е най -добрата сватбена дестинация за специалният ден на Овен. Крайбрежието на западна Индия ще ги вдъхнови за брак изпълнен със страст и  приключения.

СТРЕЛЕЦ

Тази зодия би се радвала на сватба, в която всичко е на едно място. Едно гише за всички сватбени усещания. Те се нуждаят от забавление, вълнение, приключения, романтика и мир. Бали звучи като най-подходящата  сватбена дестинация за тази зодия, която ще се зарадва на  малко приключение с нотка забавление в деня на своята сватба.

А що се отнася до изборът на място за вашият специален ден: слушайте сърцето си и то ще ви отведе до най-подходящото кътче не само за вашата зодия, но и за вашата любов.

Христина Лозанска
Христина Лозанска Отговорен редактор
Новините днес