Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лоши поличби за знаците от Зодиака

15 февруари 2022, 19:30 часа

Овен

Овенът е приключенски настроен и не е от типа, който да си стои у дома. Но има един специален ден, когато Овенът трябва да си стои на дивана и да се отпусне: петък, тринадесети. В този проклет ден вероятно ще се случи нещо лошо, така че е по-добре да си останете вкъщи, да поръчате пица и да гледате филм.

Телец

Счита се за късмет да намерите монета и да я вземете. Освен ако монетата не е с герба нагоре, тогава е най-добре да не я докосвате, защото монетата, лежаща с герба нагоре, ще лиши човека, който я е взел, от богатство. И определено не е това, към което Телецът се стреми, със сигурност.

Близнаци

Не ходи под стълбите, Близнаци. Първо, опасно е, особено ако някой стои на стълбите и може да падне на главата ви. Повечето хора не ходят под стълбите само заради здравия разум, но Близнаците и здравият разум не вървят заедно, така че просто си внимавайте.

Рак

Има доста старо вярване, че не трябва да се стъпва върху пукнатини в асфалта, това уж може да донесе неприятности на близките. Раци, вие сте грижовни и нежни сестри, дъщери и майки, така че не се разхождайте по пукнатините - поне за да не се изнервите сами.

Лъв

Счупеното огледало е добре познат лош знак, а Лъвовете са красавици, които рядко минават покрай витрини, без да погледнат отражението си. Ето защо счупеното огледало е лоша поличба за този знак. Казват, че счупеното огледало носи седем години лош късмет, но основната трагедия за Лъва по-скоро е, че той вече няма да може да се възхищава на красотата си.

Зодия Дева

Обувки на масата. Легендата разказва, че когато миньорите умират на работа, семейството им поставя на масата работни ботуши на своите близки. Дали това е вярно или не е неизвестно, но Девата е последният знак, че обувките (дори и много чистите) ще бъдат толерирани на масата. Ако не искате Девата да ви се кара, поддържайте краката, ръцете и масите си чисти.

Везни

Черните котки често се свързват с дявола или други магически сили. Смята се, че пресичайки пътя, черните котки могат да затворят пътя към истинската любов. И малко неща, които Везните иска толкова, колкото да намери истинската си любов и да живее с нея цял живот.

Скорпион

Родители и учители забраняват на децата от ранна възраст да играят с ножици, но древните египтяни вярвали, че това може да донесе истински лош късмет в живота. Е, в крайна сметка е опасно, честно казано! Скорпионите са упорити и е малко вероятно да слушат какво имат да кажат другите. Остави ножицата, Скорпион!

Стрелец

Разсипването на сол е опасно за Стрелците. Стрелците наистина могат да бъдат непохватни, но имат страхотно чувство за хумор и лесно се смеят над себе си. Но разпиляната сол заплашва с кавги, а Стрелците мразят солта. Ако сте разсипали сол, просто я хвърлете през лявото си рамо и се смейте - това ще прогони злите духове.

Козирог

Не слагайте празна бутилка на масата - казват, че няма да има пари. По-добре е винаги да имате рог на изобилието на масата си, пълна с амброзия до ръба.

Водолей

Водолеите не трябва да отварят чадър на закрито. Суеверието около отварянето на чадър на закрито вероятно започва през 18-ти век. Тогава хората вярваха, че металните спици са опасни. Изглежда, че дори хора, които не са прекалено суеверни, спазват правилото на чадъра.

Риби

Една жена с празни кофи, която върви към, може да изплаши всеки (особено в града), но особено чувствителните и срамежливи Риби по природа. Рибко, мила, не се притеснявай толкова, просто се смей и плюй през лявото си рамо– ще прогони всички зли духове.

Превод: cosmo.ru

Румяна Иванова
Румяна Иванова Отговорен редактор
Новините днес