Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои зодии ПРОЩАВАТ изневяра и кои НЕ?

05 март 2021, 11:58 часа

За да простиш изневяра или трябва да обичаш много,  или трябва да вярваш във втория шанс и че всеки заслужава такъв. Някои зодии са способни да прощават, но други никога не биха го направили. Ето кои са те:

Овен: Овните са прекалено силна зодия с огромно его и е невъзможно да простят изневяра. Нарани ли ги някой по този начин, го зачеркват завинаги от живота си и няма връщане назад. Никога не се подхлъзвайте пред тях, защото никога няма да можете да си ги върнете обратно.

Телец: Телците си мислят, че никога не биха могли да простят, ако човекът до тях им изневери. В момента обаче, в който им се случи, разбират че, ако обичат прекалено силно, могат да простят дори и това. Малко се мекушави по характер, нищо че си дават вид на по-силни.

Близнаци: Представителите на тази зодия не прощават почти нищо, какво остава за изневярата. Те са много горделиви, обичат себе си преди всичко и не биха позволили някой да им се качва на главата, да ги лъже и след това отново да са в добри отношения. Просто забравете!

Рак: Раците никога не биха си представили как могат да простят изневяра. При тях обаче това може да се случи, само ако изневярата е направена от човек, който наистина обичат и дават всичко за него. Болката и обидата са големи, но обичта надделява накрая.

Лъв: Последното нещо на света, което Лъвовете биха простили, е именно изневярата. Те държат много на честните взаимоотношения, на семейната чест и на личното си достойнство. Ако някой ги настъпи там, независимо дали с него имат 2,3 или 5 деца, на мига си стягат багажа и обръщат нова страница от живота си.

Дева: Девите са по-мекушави и могат да прощават, макар и след това да напомнят и натякват за случилото се доживот. Винаги остава горчилката, никога не успяват да забравят напълно и да простят с цялото си сърце, но са склонни да останат с човека, който така ги е наранил.

Везни: Везните са много добри по душа и понякога дори наивни. Биха простили и най-бруталната изневяра, ако отсреща им се обещае, че това повече няма да се случи. Дали е така, дали е поредната лъжа, Везните не знаят, но вярват в доброто, във втория шанс и в това, че любовта може да лекува всичко.

Скорпион: Скорпионите са зодия, която не само, че не прощава изневярата, а и жестоко отмъщава на всеки, който се е осмелил да се подиграе с тях. Стават много зли, когато някой ги настъпи по слабото и място, а това да бъдат предадени в любовта е най-ранимото им място. Никога не изневерявайте на Скорпион, защото ще направи живота ви черен.

Стрелец: Стрелците си мислят, че не са склонни да простят изневяра. Обаче, когато такава им се случи, осъзнават, че любовта за тях стои на по-високо ниво и вярват, че човек може да се промени, ако наистина го желае. Затова прощават, забравят и продължават напред.

Козирог: Козирозите не биха простили изневяра, дори да имат голямо семейство, много деца и дълъг брак зад гърба си. Ако някой реши да се подиграе с тях, си хващат багажа и никога повече не поглеждат назад.

Водолей: Водолеите биха простили почти всичко на този свят, но не и предателството в любовта. За тях или си с един човек до края на живота си, или просто няма смисъл да са във връзка, в която вече има нещо счупено. За тях изневярата е немислима, а прошката – тема табу.

Риби: Рибите са от зодиите, които вярват, че човек може да направи грешка и никога повече да не я повтори, ако наистина осъзнава, че е сбъркал. Затова са склонни да простят изневяра и това не им пречи, за да са щастливи след това с човека, който веднъж е сгрешил и ги е наранил.

 

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес