Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Изписаха Кейт Мидълтън от болницата: Ето какво е състоянието ѝ

29 януари 2024, 15:44 часа

Кейт Мидълтън вече се възстановява у дома, след като претърпя коремна операция. Тя бе освободена от болничното заведение след 13-дневен престой. Сега принцесата на Уелс трябва да продължи лечението си у дома.

От двореца Кенсингтън разпространиха официално съобщение до медиите, в което се казва: "Принцесата на Уелс се прибра у дома в Уиндзор, за да продължи възстановяването си. Тя се справя много добре. Принцът и принцесата искат да благодарят на целия персонал на болница The London Clinic, особено на персоналния екип за грижите, които положиха всички. Цялото семейство благодари за добрите пожелания, които получават от всички краища на света.", се казва в официалното съобщение.

Още: Кейт Мидълтън разкри какъв е първият коледен подарък, който е дала на кралица Елизабет II

Кога ще видим Кейт Мидълтън?

Снимка: Getty Images

Кейт Мидълтън ще се възстановява поне до Великден, за да може след това да се върне към задълженията си със същата сила и мотивация, както го правеше преди операцията, казват източници на "People", близки до кралското семейство.

Припомняме, че на 26 януари крал Чарлз III бе приет в същата болница за операция на уголемена простата. Все още не е ясно кога ще бъде изписан.

Още: Защо мюсюлмански лидер от Лондон отказа да се ръкува с Кейт Мидълтън? (ВИДЕО)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес