Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Българска певица е била пребита в центъра на София

15 ноември 2023, 12:00 часа • 11563 прочитания

Българската певица Сибила Серафимова, известна като вокалистка на ню уейв бандата от 80-те години "Виолетов генерал", е била нападната и пребита в центъра на София миналата седмица. За това е съобщила самата тя още на 9 ноември в своя Facebook профил.

"Бях нападната на улицата! В момента съм след операция със сменена тазобедрена става и счупено, извадено рамо! Психото се казва Никола Димитров. Благодаря на чудните вълшебници от Пирогов, които се погрижиха за мен", пише Сибила е социалната мрежа.

Бях нападната на улицата! В момента съм след операция със сменена тазобедрена става и счупено, извадено рамо! Психото...

Posted by Sibylla Seraphim on Wednesday, November 8, 2023

От бандата на Сибила също съобщават за инцидента

Още: "Нарекох го боклук, а той ме преби": Говори жената, нападната от съпруга си в село Якимово

За ужасната случка пише и китаристът и певец във "Виолетов генерал" - Емил Вълев, отново във Facebook. "С много неприятно чувство съобщавам на нашите приятели и фенове, че в понеделник Сибила беше нападната и получи сериозни травми, след което беше откарана в Пирогов, където беше оперирана за смяна на тазобедрена става и други травми. Всичко това е изключително опасно за здравето и като цяло и все пак се надяваме, че ще продължи да свири и пее и занапред ще участва в концертите на Виолетов генерал и не само това но и ще продължи да води нормален живот без сериозни последствия като цяло. Шокиран съм от случката и единствено ми остава да се моля за нея и нека тези, които я обичат изпратят към нея в пространството съчувствие и съпричастност. Пак повтарям, дано да се възтанови максимално бързо и стане отново онази Сибила, която познаваме."

С много неприятно чувство съобщавам на нашите приятели и фенове, че в понеделник Сибила беше нападната и получи сериозни...

Posted by Violetov General Виолетов Генерал on Thursday, November 9, 2023

Според "24 часа" нападението е дело на бившия приятел на Сибила, който от години я преследвал и не я оставял на спокойствие. Изданието цитира думи на пострадалата, според които нападението се е случило в центъра на столицата, тя е викала за помощ, но никой не ѝ е помогнал. Певицата казва, че вече са заведени дела и се води разследване.

Още: Домашно насилие: Мъж преби и намушка с нож жена си в Айтос

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес