Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Вальо Антов: Имахме положения, но не ни върза

17 юни 2023, 18:42 часа • 932 прочитания

Централният защитник на националния отбор по футбол на България Валентин Антов коментира равенството с Литва. Според 22-годишният бранител на Монца представителният ни тим е създал достатъчно положения за гол, но просто не му е „вързало“. Интересното е, че именно той изпусна Гирдвайнис за гола на литовците.

Антов допълни, че той и съотборниците му не са показали достатъчно спокойствие и креативност, когато са останали с човек повече на терена. Централният защитник допълни, че очаква националният тим да покаже 100% от възможностите си в предстоящия мач със Сърбия във вторник.

„Не започнахме убедително. Успяха да ни вкарат от статично положение, но бързо се съвзехме и върнахме попадението. Когато съперникът се затвори, трябваше да покажем повече спокойствие и креативност, а не да центрираме, когато нямахме достатъчно хора в наказателното поле. Със сигурност трябваше да се покаже повече спокойствие, да задържим топката“.

„Имахме няколко положения, които можеха да влязат, но не ни върза. Трябваше да покажем повече, за да стигнем до победата. Сърбия е много силен отбор. Всички трябва да сме професионалисти, да бъдем заедно и да сме готови за следващия мач. Длъжни сме да покажем 100% от нашите възможности. С повече желание, ако не друго, да играем срещу Сърбия", каза Антов.

ОЩЕ: Младен Кръстаич: Бяхме объркани в началото, футболът е игра на голове.

Очаквайте в Actualno.com: 4 спортни рубрики, които не трябва да изпускате

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес