Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Турски гранд следи Светослав Вуцов

10 март 2023, 09:59 часа • 824 прочитания

Турският гранд Галатасарай следи вратаря на Славия Светослав Вуцов. Това съобщиха колегите от „Тема спорт“. Стражът се представя страхотно с екипа на „белите“ в последните години, като спечели на два пъти приза за „Вратар №1 на България“. Освен от Галатасарай сериозен интерес към младия футболист има и от страна на руския Краснодар.

Според информациите Галатасарай е изготвил списък с четирима вратари, които да наблюдава до лятото. Един от тях е именно Вуцов. Със сигурност турският гранд ще привлече играч на този пост през новия сезон. Очаква се представител на „Чим Бом“ да присъства в неделя на стадион „Александър Шаламанов“, за да наблюдава изявите на стража по време на домакинството на Славия на Арда.

В Краснодар пък са останали много впечатлени от показаното от младия страж по време на зимната подготовка в Турция. Руският тим също ще продължи да следи Вуцов, като има възможност да отправи официална оферта за него през лятото. Интерес към вратаря на Славия има и от страна на Копенхаген, Уотфорд и Лориен.

До момента Вуцов има 83 мача за Славия във всички турнири. В тях той е успял да запази мрежата си „суха“ 24 пъти. 20-годишният страж е оценен на 1 милион евро.

Онзи ден пък президентът на Славия Венцеслав Стефанов защити треньора на тима Златомир Загорчич.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес