Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Титлата става мираж: Черно море спука гуми и на "Колежа" (ВИДЕО)

31 март 2024, 18:38 часа • 2256 прочитания

Отборът на Черно море се отдалечи още повече от мечтата си за титла, след като завърши наравно с Ботев Пловдив при резултат 0:0 в мач от 26-ия кръг на Първа лига. За 90 минути на стадион "Христо Ботев" двата тима не успяха да си отбележат гол и не излъчиха краен победител.

Ботев Пловдив и Черно море не се победиха на "Колежа"

Ботев бе по-добрият отбор на терена, като държеше повече топката и създаде повече голови ситуации. Въпреки това "канарчетата" не успяха да стигнат до победата и записаха четвърти пореден шампионатен двубой без успех, оставайки на деветата позиция с 34 точки.

Ботев Пловдив - Черно море

"Моряците" остават далеч от лидера Лудогорец

Черно море, който бе считан за претендент за титлата през този сезон, допусна нова грешна стъпка като гост след загубата срещу Берое в Стара Загора преди два кръга. Така възпитаниците на Илиан Илиев остават на трето място с 55 точки и изостават на пет точки от лидера Лудогорец, който е с мач по-малко.

В следващия кръг Ботев Пловдив гостува на Берое, докато Черно море домакинства на Локомотив София. Столичните "железничари" едва не измъкнаха точка от ЦСКА (ВИДЕО) в събота.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес