Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Шампион на Англия иска Сундберг, френски тим също се нареди на опашката

26 юни 2023, 11:07 часа • 1850 прочитания

Шампионът на Англия през сезон 2015/16 Лестър проявява сериозен интерес към защитника на Левски Ноа Сонко Сундберг. Това разкри гамбийският журналист Фодей Мане. Според информациите националът на Гамбия е впечатлил шефовете на „лисиците“ с изявите си и те искат да го привлекат в състава за новия сезон.

"Лисиците" вече няколко пъти го гледат

Ръководството на Лестър на няколко пъти е пращало свои скаути да наблюдават Сундберг на живо като те са останали много доволни от видяното. „Лисиците“ стягат здрава селекция, тъй като през изминалия сезон изпаднаха от Висшата лига и сега шефовете искат възможно най-бързо отборът да се върне в елита.

Страсбург едва се спаси от изпадане

Интерес към 27-годишният национал на Гамбия има и от страна на френския Страсбург. Отборът се спаси на косъм от изпадане от елита на страната и сега шефовете на клуба са готови на сериозни инвестиции, за да не се повтори това и през новия сезон. През изминалата кампания Ноа Сонко Сундберг изигра общо 37 мача за Левски във всички турнири. В тях той се отчете с една асистенция. Централният защитник е оценен на 2 милиона евро.

Днес пък стана ясно, че шеф в Галатасарай очаква да придобие част от Левски.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес