Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ненужен в ЦСКА поднови тренировки с тима, шефовете се чудят какво да го правят

02 октомври 2024, 13:49 часа • 527 прочитания

Ненужен футболист в ЦСКА поднови тренировки с тима. Става въпрос за 31-годишния вратар Димитър Евтимов. Както е известно, стражът се завърна при „червените“ преди няколко дни, след като напусна кипърския Кармиотиса, където бе даден под наем до края на сезона.

Димитър Евтимов се завърна наскоро в ЦСКА

Ръководството на ЦСКА взе решение да преотстъпи Димитър Евтимов в друг отбор, тъй като той е ненужен в състава на „армейците“. Причината е, че в момента отборът на Александър Томаш разполага с Густаво Бусато и Иван Дюлгеров на вратата. Евтимов трудно ще се пребори с тяхната конкуренция и затова бе преценено, че е по-добре той да премине в друг отбор под наем.

Димитър Евтимов

Вратарят прекара само два месеца в Кипър

Нещата за Митко Евтимов в Кипър обаче не потръгнаха и той напусна Кармиотиса след само два месеца в тима. Българският вратар записа един мач за отбора от Острова на Афродита. Той бе титуляр при загубата от Арис Лимасол с 1:3. След това родният страж изпадна в немилост и в крайна сметка договорът му за наем бе прекратен и той се завърна в ЦСКА.

Евтимов най-вероятно ще бъде пратен в дубъла

Сега обаче ръководството на ЦСКА се чуди какво да прави с Димитър Евтимов. Съществува голяма вероятност той да бъде пратен в дублиращия отбор на „червените“, който се състезава във Втора лига. Там Евтимов ще се конкурира с Марин Орлинов. Възможно е също така да бъде потърсен нов тим на опитния страж, където той отново да премине под наем.

По-рано днес стана ясно, че ЦСКА ще опита да изпревари Ботев Пловдив за национал на Тунис.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес