Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Недолюбван от ЦСКА съдия ще свири съдбоносния бараж с ЦСКА 1948

28 май 2024, 17:33 часа • 1878 прочитания

Драгомир Драганов ще бъде главен съдия на баража между ЦСКА и ЦСКА 1948 за влизане в Лигата на конференциите. Това е съдията, за когото ЦСКА на няколко пъти обяви, че не желае на свои мачове. От Съдийската комисия към БФС обаче решиха да поверят ключовия двубой именно на Драганов.

Драгомир Драганов ще свири баража ЦСКА - ЦСКА 1948

Асистенти на Драганов ще бъдат Иво Колев и Христо Хаджийски. За четвърти съдия е назначен Васимир Ел-Хатиб. На ВАР пък ще бъде Никола Попов, с асистент Георги Тодоров. Съдийски наблюдател на двубоя на стадион "Васил Левски" ще бъде Валентин Добрев.

Драгомир Драганов

На "Армията" не искат Драганов да свири мачове на ЦСКА

Преди година изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов заяви следното по адрес на Драганов: "Официално ще пуснем жалба срещу съдията и искаме този човек повече да не свири мач на ЦСКА. Това беше просто недопустимо. Официалната позиция на клуба е, че не искаме този съдия да свири повече мачове на ЦСКА."

По-назад във времето се отличава и изказването на тогавашния главен мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов: "Човекът на Разград (Драгомир Драганов - бел.ред.) си свърши работата и изпълни поръчката. Такова ритуално отрязване на главата на ЦСКА скоро не бяхме виждали. Някои хора много ги е страх от нас и ще се подсигуряват до последно."

ОЩЕ: От шампионски амбиции до неочакван бараж: Има ли ЦСКА място в Европа? (ВИДЕО)

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес