Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

„Не харесвам футболисти без амбиция и такива, които само чакат заплати“ (ВИДЕО)

20 октомври 2023, 11:32 часа • 2634 прочитания

Треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез даде дълго интервю пред клубната телевизия, в което говори за проблемите в тима в последната седмица. Както е известно, преди дни „канарчетата“ изгониха Реда Рабей заради сбиване на тренировка, а след това пратиха трима футболисти в дубъла за нарушаване на дисциплината.

Босненският специалист сподели, че не харесва играчи без амбиция и такива, които само чакат заплати. Именно поради тази причина Станислав Работов, Рой Херман и Амаду Думбуя са били пратени в дублиращия тим. Той коментира и раздялата с Реда Рабей.

Интервю на Душан Керкез пред Botev TV

🎬 FULL VIDEO: Душан Керкез с първо интервю пред клубната телевизия след 45 дни начело на Ботев (Пловдив).

Posted by Botev Plovdiv on Thursday, October 19, 2023

Какво каза Душан Керкез

„Уважавам Реда Рабей заради това, което е направил досега и желая всичко най-добро на него и семейството му. Но никой не е над отбора, никой играч, нито аз. Има правила, които всички трябва да спазваме. Капитаните и всички останали играчи трябва да бъдат пример за младите. Ако те не са пример, как младите ще станат по-добри?“.

„Всяко решение, което взимам, е добре премислено. Когато дойдох, никой не познавах и виждах само това, което се показва на терена и на тренировките. Казвам, че трябва да вземем най-добрите решения. Не харесвам играчи без амбиция и такива, които играят само да минава времето и да взимат заплати. Това се отнася за всички и най-вече за тях Работов, Херман и Думбуя. Имам доклади от втория отбор и за това казвам, че всичко си зависи от тях. Ако се докажат, ще се върнат“, каза Душан Керкез.

Вчера пък стана ясно, че сметките на Ботев Пловдив са запорирани.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес