Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Илиан Илиев сваля капитанската лента от ръката на Десподов?

15 ноември 2023, 11:02 часа • 2705 прочитания

Българският национален отбор по футбол съвсем скоро може да има нов капитан. Новият национален селекционер Илиан Илиев се очаква да направи свой избор за това кой да носи капитанската лента, като е много вероятно това да не е досегашният капитан Кирил Десподов.

"Тема Спорт" пише, че има вероятност капитанската лента да отиде на ръката на бранителя на Лудогорец Антон Недялков, който се завръща в националния отбор след дълго отсъствие заради контузия. Именно Недялков бе втори капитан на България при Ясен Петров.

ОЩЕ: Долу ръцете от г-н Борислав Михайлов!

Национален отбор по футбол, Кирил Десподов

30-годишният Недялков има 28 мача за националния отбор. Той е капитан и в клубния си Лудогорец. Преди 10 дни Илиан Илиев бе попитан за това кой ще бъде капитан, а тогава той отговори: "Това ще си го решим на лагера. Няма да е коректно да кажем тези неща, преди да сме ги съобщили на футболистите".

В същото време продължават скандалите около провеждането на двубоя България - Унгария, който в крайна сметка ще се проведе на Националния стадион "Васил Левски", но пред празни трибуни. Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков прехвърли вината на УЕФА и каза, че той е "за" фенове, но билетите да са по 100 лева заради очакваното "напрежение".

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес