Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Директор от старото ръководство на БФС: Поздравявам екипа на Бербатов за поведението му след Конгреса

19 март 2024, 19:56 часа • 13541 прочитания

Бившият зам.-изпълнителен директор на БФС Христо Запрянов, който бе част от старото ръководство на футболния съюз начело с Борислав Михайлов, коментира изминалия Конгрес и победата на Георги Иванов – Гонзо. Той похвали екипа на Димитър Бербатов за достойната постъпка да поздрави Гонзо след обявяването на резултата от изборите.

Достойната постъпка на екипа на Бербатов след загубата на Конгреса

След като стана ясно, че Гонзо е новият президент на Българския футболен съюз, Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров излязоха пред сцената, за да поздравят лично опонента си. Те получиха и аплодисментите на делегатите в залата.

"Това е моментът да поздравя екипа на Бербатов за поведението му след Конгреса. Говорих с някои от тях. Обединението не означава всички да се съберат в един Изпълком, ами се изразява дори да дадеш вот на доверие на другите", каза Христо Запрянов пред "Дарик радио".

Христо Запрянов Георги Иванов Гонзо Илиан Илиев

"Надявам се, че на тази мръсна война от последните години ѝ е сложен краят. Дано да не съм прекалено наивен. Конкретно с Георги Иванов съм работил рамо до рамо две години и половина. Не съм фен на предразсъдъците. Бях впечатлен от енергията му."

"Оценката му за качествата идва от работата. Той обиколи България няколко пъти, за да се среща с клубовете. Не за да се рекламира, а за да иска обратна връзка, за да задвижи процеси, да изпълнява програмата, която приехме. Оптимист съм, стига да се даде време на новото ръководство", каза още той.

Запрянов призова и да се даде време на Георги Иванов.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес