Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Базата на ЦСКА в Панчарево придобива европейски вид (ВИДЕО)

26 септември 2024, 17:48 часа • 464 прочитания

Тренировъчната база на ЦСКА в Панчарево започва да придобива все по-европейски вид. Това стана ясно днес, след като от клуба качиха видео в социалните мрежи, на което се вижда подобренията направени в комплекса.

Подобренията в Панчарево

Както е известно, още преди няколко месеца ръководството на ЦСКА стартира изграждането на специална сграда на Панчарево, в която футболистите на тима да могат да се хранят, а също така да има и зала за отдих. Тя вече е напълно готова и бе представена от шефовете на „армейците“. Обновена е и съблекалнята на представителния тим.

Тренировъчната ни база в Панчарево придобива нов облик! 🔥 🔗Виж повече за подобренията тук 👉 shorturl.at/j20kC

Posted by CSKA Sofia FC on Thursday, September 26, 2024

С изграждането на новата сграда обаче ремонтните работи на Панчарево не свършват. В момента се изгражда чисто нов терен, на който най-вероятно ще играе дублиращия тим на ЦСКА. Също така се строят и нови съблекални. Закупена е и нова техника за ускоряване на процеса на възстановяване на футболистите.

Шефовете на ЦСКА са инвестирали 500 бона в техника

Техническият директор на ЦСКА Михаил Александров, който отговаря за подобренията на инфраструктурата в „червения“ клуб, също така разкри, че ръководството е закупило нова техника за подготовка и поддръжка на тревните игрища. Инвестицията възлиза на 500 хиляди лева.

По-рано днес стана ясно, че ръководството на ЦСКА възнамерява да разкара нов футболист след само 3 месеца в клуба.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес