Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Тролинг" срещу "кифлинг": Майтап бе, Никол

12 януари 2016, 09:15 часа • 11801 прочитания

Българи наводниха Facebook страницата на американската певица Никол Шерцингер след нейна публикация как сготвила вечеря на мечето си и си изкарала чудесна вечер – най-чудесната в живота ѝ.

Коментар на редактора

Който търси, намира. Нека не бъдем по-големи светци от папата – в крайна сметка профили като тези на Шерцингер в социалната мрежа защо съществуват? Дали тя пуска разни бозички и розички, защото вярва в тях или защото ѝ трябва пиар ефект?

С право на мнозина в България им е писнало от това лицемерие. Хубаво, гадже си на Григор, стой до него, не пред камерите. Заучените жестове и въздушни целувчици са чиста проба позьорство. Любовта между двама души си е между двамата – не достояние на милиони. Ако Шерцингер действително ѝ пукаше и поставяше на първо място чувствата в отношенията си с Григор, спокойно можеше да не дава нито една трохичка на вечно гладните за сензации медии – и на техните клюкари-читатели/зрители.

Трол атаката в профила на Шерцингер е по същество грозна, но е достоен ответен отговор – на позьорщината, облечена като „маркетинг“, за да се продава по-добре кака ни Никол. Колкото и да сме облъчени от маркетинга като цяло, в повечето хора остава някакво чувство на нетърпимост към явното "кифлинг" поведение. Facebook, ако не друго, дава опцията да си излееш душата, преди да дойдат модовете. А тя, човешката душа, добре знаем, е с много тъмни кътчета. Пък казват, добрият човек не държи лоши работи в себе си. Та защо да не се поинтересуваме как я мисли момата англичанка за дограмата, за прасето - абе за живота с една дума? Може и да попее някоя вечна "народна" класика - нали била уж певица? И в името на българо-английската любов да завършим така: "Oh, Nicole, you are absolutely amazingly gorgeous! Дай сега, разточи малко кори, че Гришата да хапне баница - много е отслабнал нещо, ще каталяса на жегата в Австралия такъв недохранен"

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес