Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Путин не е освободил България!

04 март 2018, 09:39 часа • 14221 прочитания

Снимка с лика на настоящия руски президент Владимир Путин, на която пише: "Путин – президентът – миротворецът", посрещна всички хора и официални гости, решили да отдадат почит на героите, дали живота си за свободата на България на връх Шипка.

Коментар на редактора

До снимката на Путин имаше знаме с надпис "Воински съюз Васил Левски", което ясно подсказва и кой е сложил първата снимка. А фактът, че това беше сторено точно на площада пред паметника Шипка и никоя официална институция не реагира, вече не само не възмущава, но и не учудва в България.

Е, мен ме възмущава. Възмущава ме някакви помислили се незнайно защо за равностойни на опълченците от Шипка да правят безнаказано провокации. Путин е диктатор, който няма нищо общо с каквото и да е добруване на България и който категорично доказа що за стока е предвид действията си в Украйна и Сирия, който, между другото, се прегръща под път и над път с Ердоган и който спря "Южен поток" с изказване от Анкара в момента, в който стана ясно, че няма да му излезе сметката както си я е представял. А по времето, когато Руската империя ни помага решително да се освободим от турско иго, бащата на Путин даже не е бил жадно желание в погледа на дядо му.

Путин, Т(р)ъ(м)п, Килъри и т.н. – никой от тях никога не правил нищо повече от това да защитава собствения си интерес, този на спонсорите си и тук-там и на народа си. Всички те единствено са ни освободили от илюзиите, че някой "голям" политик го е грижа за какъвто и да е идеал, още повече обединяващ хора от различни националности. А интересите на България може да ги защитаваме само ние и българските политици. Те, обаче, постоянно доказват, че са подлоги, защитаващи интереса само на тези, които ги употребяват. И всички знаем за какво се употребяват подлогите.

п.п. Дълбок поклон пред всички смели войни, дали живота си за свободата на България - българи, руснаци, украинци, румънци, финландци, знайни и незнайни герои.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес