Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пийте тази напитка всяка вечер и мазнините ще се топят от само себе си

12 юли 2022, 12:45 часа

Външният вид е първото, което хората забелязват у нас. Ако искате да се чувствате комфортно сред обществото, добре е да се храните здравословно и да спортувате активно. Това не само е определящо за външния ви вид, но и за начина, по който се чувствате.

Тъй като лятото е в разгара си и навярно вече се замисляте за предстоящи почивки, то няма нищо лошо в това да спомогнете за по-лесното топене на мазнини. Ще ви издадем рецептата на една напитка, благодарение на която можете да се отървете от излишните мазнини в рамките на дни. Консумацията й е обвързана с няколко особености, с които е добре да се съобразите.

Напитката за отслабване с канела, която се превърна в истински хит

Напитката, от която ще стопите мазнините за нула време

Продукти, които са ви нужни за нея:

• 1 л. вода;

• 1 с.л. мед;

• 1 с.л. оцет;

• 1 връзка магданоз;

• 1 лимон;

• 1 пръчка канела.

Начин на приготвяне:

Водата се слага да заври. Когато това се случи, се добавят и всички останали продукти от списъка. Вари се известно време и се оставя да се охлади. Следващата стъпка е прецеждането на течността.

Всяка вечер около 19 часа е препоръчително да пиете по една чаша от напитката. Тя спомага за пречистване тялото от токсини, ускоряване на метаболизма и топенето на излишните мазнини. Освен това оказва благоприятно въздействие върху кожата и косата. Паралелно с това подсилва имунитета.

Консумирайте я в продължение на няколко дни и сами ще се убедите в нейното полезно действие!

Статията не замества балансирано хранене, нито консултация с лекар!

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес