Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Топ 5 покупки на дамски дрехи и аксесоари за лято 2021

08 юли 2021, 16:33 часа • 7501 прочитания

Готови ли сте да се насладите на лятото? Настъпи моментът на дългоочакваните екскурзии, срещите с приятели и прохладните морски вечери, които провокират всички любители на модата да преоткрият „съкровищата“ в гардероба си и в същото време да се обърнат към новостите в тенденциите, които заеха своето място в световните класации за покупки през този сезон.

Няма да ви изненадаме с това, че начинът, по който се обличаме, оказва огромно влияние върху самочувствието ни, а с това и желанието ни да изглеждаме добре, се увеличава. Ето защо избрахме за вас едни от най-предпочитаните модни покупки за това лято, с които, ако се сдобиете, със сигурност няма да сгрешите.

Въздушните материи и кройки заеха превес. Заедно с тях актуални продължават да бъдат ярките тонове, смелите комбинации и цветовете петрол, диня и циклама. Ако се питате на какво облекло точно да заложите, за да изглеждате зашеметяващо през най-горещите месеци, то прочетете материала, в който събрахме едни от най-предпочитаните придобивки.

Вечният хит – ленените рокли

Ще ви изненадаме ли с това, че ленените дрехи са едни от топ покупките в гардеробите на модните фенове през лято 2021? Вероятно не, защото те винаги са били такива. Ленът безспорно е една най-предпочитаните силно дишащи материи за топлите дни, което е и причината да запази своите челни позиции в класациите години наред.

Ако и вие сте от дамите, които залагат не само на модерното облекло, но и на удобното такова, то изберете лека ленена рокля в подходящ за вас цвят, която да ви открои. С това облекло можете да бъдете забележителни както на плажното парти сред десетки гларуси и хитова музика, така и на елегантно събитие, в което дрескодът е „удивителна“.

Удобство и стил в едно - дамските тениски и топове

Най-горещият сезон през годината е подходящото време, в което можете да заложите изцяло на удобното облекло. И в този ред на мисли, какво по-практично от така непретенциозните тениски, които може да облечете във всяка част на деня? 

В тренд класациите през това лято се отличават топовете и тениските с цветни принтове. Някои от тях са декорирани с хендмейд елементи, които са подвижни, като в зависимост от момента, могат да бъдат премахнати или добавяни, с две думи – предлагащи функционалност. Памучната материя продължава да бъде предпочитана поради лекотата си и абсорбиращия влагата ефект.

Дамските поли – синонимът на женственост

Със сигурност в представите на всеки един човек дрехите-синоним на женственост са роклите и полите. А какво по-хубаво от това една жена да покаже изцяло женствеността си и то с помощта на една дреха?
В нашия списък от топ летни модни покупки, включихме фееричните, актуални и цветни поли, които станаха тотален хит за горещите месеци.

Модните специалисти съветват да спрете избора си между цветовете петрол и корал, с които не само ще успеете да привлечете погледите на мнозина (и ще последвате тенденциите), но и ще създадете така цветното настроение, за което копняхме дълго. Изберете лека материя, която в унисон с полъха на вятъра, да ви накара да се чувствате удобно и прохладно.

Сигурност и защита с бутикови предпазни маски за лице

За огромно съжаление на всички ни, задължителните предпазни маски за лице продължават да бъдат необходимост. Макар и лятото да е сезонът на свободолюбието и неограничените възможности, ограниченията все още съществуват, а грижата за здравето ни остава приоритет.

Не си мислете обаче, че модните експерти не са помислили и за красивите необходимости в стайлинга, в случая – предпазните маски за лице.

Продължете да танцувате в ритъма на модата и се сдобийте с нестандартна и красива предпазна маска, декорирана с кристални камъни или изработена от свежи принтове, които да подхождат на всеки един летен тоалет.

Код задължително: елегантните дамски чанти

Каквото и облекло да изберете, на каквато и прическа да се спрете, дамската чанта остава и ще продължи да бъде задължителният аксесоар за всяка добре изглеждаща дама. И със сигурност не само през лятото, а целогодишно.

Щом говорим за топли месеци обаче, няма да сгрешите ако заложите на ръчно изработен дамски клъч, който по впечатляващ начин да открои цялостната ви визия. Запалените модни фенове през тази година избират чанти в нестандартни цветове, апликирани с брошки, носещи забележителен стил. Ако се стараете да бъдете различни и за вас модата е начин на изразяване, то изберете клъч, който да говори за индивидуалността ви.

Без значение дали желаете да последвате модата и да се доверите на летните предложения на онлайн бутик V’ZAR’O или ще изберете своя собствен стил и „запазена марка в облеклото“, не забравяйте усмивката си – вярваме в това, че тя е аксесоарът, който често пъти, прави най-силно впечатление.

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес