Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Стела Николова: Президентът няма да се качи на джипката, за да си стиска ръцете с Борисов

24 септември 2020, 12:27 часа • 1964 прочитания

Смешното човече агент Иван предлагало Радев и Борисов да си стиснат ръцете за експертен кабинет. Нима смешното човече не знае, че Радев не решава дали ще има експертен кабинет? След оставката на това правителство конституционната въртележка се завърта и Герб могат да предложат ново правителство с техния мандат, което да бъде гласувано от НС.

За какво им е тогава ръката на Радев, питате? Ами за легитимация пред протеста. За да ни кажат, че независимо, че 67% от българите одобряват протестите, то властимащите си стискат ръцете и властта в името на нашето добруване, пише общинският съветник Стела Николова в социалната мрежа фейсбук.

"Малкото човече ще се инсталира в листите на Герб в следващите избори, когато и да са те, защото ОП няма да влезе самостоятелно в НС повече, точно като СДС, а неговите другари ще останат навън пред вратата, да чакат като гладни кучета.

Едва ли Радев е толкова загубен, за да застане зад подобна тъпа идея, спасяваща единствено управляващите сега от изваждане на кирливите им ризи преди едни предсрочни избори от служебно правителство.

На какво се надява тогава малкото човече? На време! Да добутат още малко да разпределят баницата на парите от ЕС , да раздадат каквото могат още , да приемат бюджета и да кажат, че няма смисъл от оставка.

Президентът няма да се качи на джипката, за да си стиска ръцете с Борисов, който се крие в нея.

Страхът ви, г- да управляващи ще се превърне в реалност!

Краят е близо, а вие вече сте като прокажени! Никой не иска да е близо до вас!"

Тодор Беленски
Тодор Беленски Отговорен редактор
Новините днес