Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Майка и син катастрофираха в две различни катастрофи в Благоевград

26 октомври 2018, 19:58 часа • 1404 прочитания

Истинска трагедия  се разигра днес в Благоевград, навръх Димитровден. Жена на около 40 години бе пометена от джип на оживения бул. „Васил Левски” в град. Жената пресичала, когато джипът я връхлита. На мястото веднага идват екипи на спешна помощ и полиция, които транспортирали жената до благоевградската болница, а служителите на полицията регулираха движението на оживения булевард.

Когато разбрал, че майка му е пострадала, 18-годишния син на жената тръгва към болницата, за да провери състоянието й. Две преки от мястото, където майка му е ударена, той се блъснал в друга кола и пострадал.

Момчето е отведено в спешното отделение, където била настанена и неговата майка с много тежка черепно-мозъчна травма. В последствие, според служители на болницата, бил транспортиран към „Пирогов”.

Вчера пък, на друг оживен булевард в града, 65-годишен мъж, в нетрезво състояние, губи равновесие и пада на булеварда. При падането кракът му се озовава под ремарке, прикачено към товарен автомобил.

Два дни по-рано, дете беше ударено отново от джип в Благоевград. За радост шофьорът карал с бавна скорост и детето е само с охлузвания.

Костадин Костов
Костадин Костов Отговорен редактор
Новините днес