Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

В "Ергенът" нищо не се случва по сценарий: Алек с неочаквана молба към екипа

02 май 2024, 09:00 часа

В последния епизод (1 май) на любовното състезание "Ергенът" напрежението стигна неочаквани висини, след като се оказа, че Александър Младенов трябва да отправи специална молба до екипа.

Какво се случи?

Ако следите романтичното риалити, ще знаете, че миналата седмица Екатерина получи две рози, което означаваше, че тя практически не участва в следващата Церемония на розата. Във вчерашния епизод пък Алек беше на среща с Валерия, която му е особена слабост след онзи епизод, в който имаше съмнение, че двамата са правили секс.

Още: Отвличане в "Ергенът"! Екипът на предаването се оттегля

Алек и Валерия на индивидуалната им среща, снимка: Ергенът/Facebook

След срещата им вчера Валерия получи роза и така Магдалена, Надя, Йоана и Надежда останаха дамите, измежду които Александър Младенов трябваше да избере коя да си тръгне.

Розите, както е по регламент, бяха с една по-малко и това накара Алек да отхвърли сценария. Той отиде в гората, където отправи молба към екипа на продукцията, за да получи още една роза. Искането му беше уважено и в крайна сметка всички претендентки за сърцето му получиха мечтаното цвете.

Още: Дама от "Ергенът" разкрива всички тайни на предаването в тефтерче (СНИМКИ)

Нито една дама не си тръгна, снимка: Ергенът/Facebook

Какво да очакваме?

В днешния епизод (2 май) Алек ще получи важно подкрепление, с помощта на което да направи възможно най-добрия избор. В предаването ще влезе най-добрият му приятел, който пред момичетата ще се представи за известен кулинарен влогър, заради когото те ще трябва да сготвят традиционна гръцка вечеря за Алек.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес