Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Участничка в "Ергенът" се оплака след предаването. Вижте защо (СНИМКА)

23 април 2024, 13:00 часа

Участието в който и да е риалити формат отклонява от нормалната рутина. Ежедневието протича по необичаен начин за известно време и това допринася за цялостна или частична промяна. Такъв е и случаят с романтичното шоу "Ергенът". Кристина, която беше в центъра на напрежението миналата седмица, разкри как се променила вследствие на предаването.

Още: Неузнаваема: Ето как е изглеждала Криси преди "Ергенът" (СНИМКА)

Преди и след

Криси сподели с последователите си в социалните мрежи, че след риалити формата си е тръгнала 9 килограма по-тежка. Тя разказва, че почти всички момичета в предаването са качили килограми по време на престоя си. "Начинът, по който живеех до този момент, просто рухна. Лично аз успях да кача 9 кг, защото на първо място нямах контрол върху ежедневието си и храната, която консумирах. – обясни Криси.

Още: "За Ергена": Киара посвети песен на романтичното шоу (ВИДЕО)

Уточни, че сънят не е бил повече от 4 часа на ден, а налице е имало голямо количество стрес и напрежение. Въпреки липсата на спокойствие тя казва, че не се оплаква: "Знаех къде влизам и бях там по собствено желание." Към поста си пише, че по време на предаването е консумирала много шоколад и сладко.

Тя все пак успява да влезе във форма и да се справи с проблема. "Връщайки се към старите си навици, успях бързо да постигна нужните резултати" – пише Криси и смята, че има какво още да изчисти. В края на поста си в Instagram ергенката дава малко съвети, обръщайки се към бъдещите участнички.

Още: В "Ергенът" за истинската любов: Барбара издаде защо не я е открила

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес