Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сашо Кадиев със страхотна изненада към годеницата си (СНИМКА)

19 март 2024, 13:28 часа

Психолозите казват, че любовта трае 3 години, защото за това време серотонинът в организма ни достига своя пик и после започва да спада. Напук на всички химични процеси в тялото ни, Сашо Кадиев разби всички научни становища за любовта и доказа, че романтиката надживява всякакви закони.

Вижте още: След делото: Ето какво реши съдът за Ивайло Цветков-Нойзи

Актьорът и моделката Ивелина Чоева отбелязаха своята четвърта годишнина като двойка, а Кадиев изненада любимата си със супер романтичен жест.

В клип в социалните мрежи се вижда как Кадиев посреща Ивелина в стая, в която има маса, специално украсена със свещи, цветя и ягоди по повод годишнината им.

Четири години това усмихнато и забавно момче не спира да ме изненадва! Понякога с романтични изненади като тази, която виждате за годишнината ни, а друг път с лудостите си, но аз си го обичам и с тях и то с всеки изминал ден все повече и повече! Пожелавам ни да остареем заедно и да държим здраво ръцете си на сцената наречена живот", написа Ивелина под кадрите.

В началото на тази година Сашо Кадиев сподели, че иска да се ожени възможно най-скоро за любимата си и двамата да имат деца, но актьорът не уточни дали вече се готвят за голямото събитие.

Вижте още: Сами Хосни стана татко за втори път (СНИМКА)

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес