Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Принц Уилям и Кейт Мидълтън са имали план за отмъщение към Хари: Ето какво ги е спряло

11 юли 2023, 14:55 часа

Един от най-тежките моменти за кралското семейство безспорно са разкритията от мемоарната книга на принц Хари, които предизвикаха огромни скандали, както и различните участия на Хари и съпругата му Меган Маркъл в много предавания и формати.

Най-обидени от всички са принц Уилям и Кейт Мидълтън и затова не е никак изненадващо, че двамата са обмисляли по какъв начин да "отвърнат на удара". Според изданието PaigeSix двамата са обмисляли "тежък удар" след интервюто на Хари и Меган при Опра Уинфри, тъй като са се чувствали изключително злепоставени и показани в лоша светлина.

Тогава в официално съобщение кралица Елизабет заяви, че се е натъжила от телевизионното участие, защото е разбрала колко труден е бил животът на Меган Маркъл. Другите членове на кралското семейство обаче изпитаха съвсем различни чувства.

Като най-засегнати Уилям и Кейт започнали да обмислям как точно да отговорят на нападките. "Те искаха да ударят силно", казва вътрешен източник. "Водеха се разговори дали изобщо да не коментират и да останат над нещата, предлагайки по този начин своеобразен мир, или е настъпил моментът, в който трябва да се намесят и да изкажат своята гледна точка", продължава разказа си източникът.

"И Уилям, и Кейт бяха на мнение, че кралската институция трябва да покаже ясно, че не е съгласна с нещата, изказани по неин адрес." Според източника на PaigeSix двамата са имали собствен план, но Кейт е успокоила нещата, като твърдо е заявила, че историят ще съди Хари и Меган."

ОЩЕ: Хитрият трик, с който вятърът не може да повдигне роклите на Кейт Мидълтън и кралица Камила

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес