Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Патинсън планира бягство в Австралия

15 август 2012, 12:57 часа

Робърт Патинсън няма търпение да замине за Австралия, където ще снима новия си филм „The Rover”. Работата по новата лента ще помогне на хитовия актьор да избяга от проблемите си в личния живот, свързани с Кристен Стюарт.

Звездата от сагата „Здрач”, който изпадна в отчаяние, след като разбра, че половинката му Кристен, с която бяха заедно 4 години, му е изневерила с режисьора на „Снежанка и ловецът” Рупърт Сандърс, ще отлети за Австралия съвмес скоро, но източник твърди, че Роб няма никакво търпение това да се случи.

Роб иска да се измъкне от всичко тук и няма търпение да замине за Австралия. Определено има нужда от пространство”, сподели източник.

Докато очаква своето заминаване, Патинсън се опитва да продължи живота си нормално и сложи маска на смелчага по време на промоцията на новия си филм „Cosmopolis” в Ню Йорк. Актьорът дори се позабавлявал със своите колеги и приятели.

„Той пиеше бира, танцуваше и си прекарваше добре. Прегръщаше всички приятелски. Имаше някакви момичета покрай него, но той не им обърна някакво специално внимание”, разказа източник пред вестник New York Post.

Но преди да замине за Австралия, Роб ще трябва да се изправи пред още едно голямо предизвикателство – срещата с Кристен на MTV Video Music Awards през септември.

Редактор: Калина Здравкова

 

Райко Павлов
Райко Павлов Отговорен редактор
Новините днес