Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Отвратителният навик на принц Уилям, с който Кейт Мидълтън не може да свикне

25 май 2023, 13:23 часа

Принц Уилям има един доста неприятен навик, с който Кейт Мидълтън така и не успява да свикне. Това стана ясно от появило се чак сега нейно изказване от 2018 г., в което става дума за това как Уилям обича да яде пица, когато си е у дома.

Тематичното изказване Мидълтън прави по време на визита в Кипър преди 5 години. Тогава принцесата на Уелс споменава, че един от "не чак толкова приятните" навици на принц Уилям е да яде пица на дивана. Всъщност, тогава Кейт казва дословно "С пицата далеч от дивана! Направо си кошмарен с това поведение". Разбира се, репликата е казана с усмивка и шеговит тон, но става ясно, че на Мидълтън никак не ѝ е приятно съпругът ѝ да прави трохи по дивана, вместо да се храни на масата, като нормален човек.

Явно принц Уилям и Кейт си падат по пиците. До такова заключение стигнаха британските таблоиди, след като преди месец двамата изненадващо поръчаха на доброволците от Dowlais Rugby Club 22 пици, сред които такива с пеперони, барбекю пиле и козе сирене.

Въпреки забележката на Кейт и постоянните слухове за напрежение между двамата, че дори и за друга жена, която е напът да ги раздели, двамата с Уилям всъщност се радват на здрави и сърдечни взаимоотношения. Наскоро те отпразнуваха 12 години брак, който е предшестван от дълга връзка, започнала още в гимназията.

ОЩЕ: Кралски любовен триъгълник: Принц Уилям, Кейт Мидълтън и другата жена

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес