Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Клип от кръщенето на принц Хари подлуди интернет (ВИДЕО ОТ 1984 г.)

10 февруари 2023, 20:53 часа

Видео от кръщенето на принц Хари, заснето преди 39 години, добива все по-голяма популярност в интернет. Не става ясно дали е заснето преди или след самото кръщение, но други акценти в него правят впечатление.

Първият любопитен момент е, в който Чарлз и принцеса Даяна разказват на Уилям, че дрешката, в която е облечен Хари, е била носена от прабаба му и от самия Чарлз по време на техните кръщения. Чарлз дори казва: "Предполагам, че му е много топло с нея."

В следващ кадър виждаме Уилям да тича напред-назад, а в един момент се втурва към баща си с викове "ТАТА, ТАТА!", който го вдига и го прегръща. Третият момент, който прави впечатление на коментиращите, е как покойната кралица Елизабет II закачливо разговаря с правнуците си.

Подобни архивни кадри, показващи отношенията в кралското семейство преди десетилетия, карат много хора да въздишат по миналото, когато нямаше интриги и Даяна беше жива. В наши дни новините около принц Хари и брат му Уилям са в повечето случаи коментари на скандалните разкрития около мемоарите на Хари или други клюкарски информации.

Гледайте и вие видеото и си припомнете как изглеждаше кралската идилия преди близо 40 години:

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес