Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Актрисата Илиана Коджабашева е като близначка на популярна турска звезда (СНИМКИ)

15 юли 2024, 13:45 часа

Наскоро ви разказахме за Фахрадин Фахрадинов, изиграл героя Явор в хитовия български сериал "Забранена любов". А спомняте ли си героинята Марина Белева, в чиято роля влезе актрисата Илиана Коджабашева? Е, ще се изненадате, като видите колко много си прилича с популярната турска актриса Тууче Кумрал.

Още: Алек и Евгени от "Ергенът" са като близнаци на известни турски актьори (СНИМКИ)

Като близначки

И двете актриси, и двете родени в една и съща година. А приликата между двете жени е наистина невероятна. Няма как да не забележим колко общо има между актрисите Илиана Коджабашева и Тууче Кумрал.

Снимка: Iliana Kodjabasheva/Instagram, Tuğçe Kumral/Instagram, колаж: Actualno.com


Снимка: Iliana Kodjabasheva/Instagram, Tuğçe Kumral/Instagram, колаж: Actualno.com


Снимка: Iliana Kodjabasheva/Instagram, Tuğçe Kumral/Instagram, колаж: Actualno.com

Повече за актрисите

Илиана Коджабашева е популярна с ролите си в българските сериали "Забранена любов" и "Пътят на честта". Завършва актьорско майсторство за драматичен театър в НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов" през 2008 г., а година по-късно става част от трупата на Народен театър "Иван Вазов" и дебютира на сцената с ролята на Клариса в комедията на Карло Голдони "Слуга на двама господари". През 2019 и 2024 г. е номинирана за АСКЕР, а през 2022 г. получава номинация и за "Златен Кукерикон".

Тууче Кумрал е родена в Измир. Дебюта си като актриса прави през 2009 г., а на българските зрители тя е позната от сериалите "Сега и завинаги" и "Свободен дух".

Още: Дойде моментът да бъда себе си: Диана Димитрова разкри кога ще се върне към актьорството (СНИМКИ)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес