Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Стоянка Мутафова: Връщам се на сцената категорично

30 ноември 2016, 08:55 часа • 1037 прочитания

Връщам се на сцената категорично, ако съм жива. Щастлива съм, че хората питат – значи има някаква обич към мен. Това заяви голямата ни актриса Стоянка Мутафова в интервю от болница „Токуда”. На нея ѝ е поставен стенд, а лекарите препоръчват активна почивка за период между 10 и 30 дни.

Мутафова подчерта пред Нова телевизия, че се учудва от интереса, защото няма самочувствие, че е чак толкова значима. Как пък от мен точно ще се вълнуват, е реакцията на голямата ни актриса.

Дъщерята на Мутафова – Мария, подчерта, че майка ѝ нямала никакви оплаквания, преди да се наложи да я откарат в болница. Може би ѝ повлияха няколкото самолетни полета, добави Мария, визирайки турнето на Мутафова в САЩ. Заедно с Ирен Кривошиева те споделиха, че Мутафова питала кога трябва да излиза на сцена, защото е забравила програмата. Аз ако не съм на сцената, какво друго да правя, каза Мутафова.

Иначе Нова телевизия опита да включи Мутафова в сутрешния си блок и водещите Виктор Николаев и Ани Цолова изразиха явно учудване, че някой, приет в болница, може да не си вдигне телефона в периода 07:30 - 08:00 часа сутринта.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес