Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сидеров с нова атака заради руския патриарх - този път към Джамбазки

13 март 2018, 19:35 часа • 6626 прочитания

"Евродепутатът Ангел Джамбазки, избран с гласовете на Бареков и "България без цензура" и който подкрепи Истанбулската конвенция с гласуването си „въздържал се” в ЕП, се опитава да бъде коментатор-всичколог. Съветът на ПП "Атака" е да помисли известно време на кого служи и за какво".

Това пише в своя Facebook профил председателят на парламентарната група на "Обединени патриоти" Волен Сидеров по повод изявлението на Ангел Джамбазки пред БНР, свързано с руския патриарх Кирил.

Припомнаме, че евродепутатът Ангел Джамбазки заяви в ефира на Националното радио по-рано, че позицията на ВМРО е, че "никой не трябва да си позволява такъв език и такова началническо поведение над нито една българска институция. В този смисъл, поведението на госта -патриарх Кирил - бе неприемливо по отношение българския президент. Без значение какво е искал да каже, когато си на гости, трябва да уважаваш своите домакини и да се държиш любезно и нормално", коментира още Джамбазки.

"Държи ли го някой с нещо? Изпълнява ли нечия поръчка?", пита още Волен Сидеров своя политически партньор и уточнява, че той е длъжен да отговори пред избирателите на "Обединените патриоти".

Румен Скрински
Румен Скрински Отговорен редактор
Новините днес