Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Рашидов: Държавата е стигнала до икономически и духовен колапс

16 януари 2014, 18:46 часа • 14474 прочитания

Най-важното е да се научим да гласуваме мажоритарно за тези, които си вършат добре работата и спомагат за просперитета на България, каза пред bTV депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов.

Ивайло Калфин е един начетен, способен момент, който си вършене добре работата в Европарламента, а и преди това като външен министър. Бих гласувал за всеки, който е мажоритарен, който има определени качества и който би свършил работа и би помогнал на България.

Държавата е стигнала до такова дередже на един икономически и духовен колапс. Препирните и дрязгите няма да доведат до нищо положително. Държавата ни загива и сме стигнали до положението да се създава едно управление на националното спасение. Благодарение всичкия политически инфантилизъм изхабихме енергията на хората, които излязоха да протестират заради конкретен повод. Политиците вече се страхуват да се срещат едни с други. А напротив, в името на просперитета на държавата трябва да се срещат възможно най-често, да организират кръгли маси, където да се дискутират и намерят начини за решаването на тежките проблеми в страната ни и изобщо за спасението на страната ни, посочи той.

 

Десислава Мирчева
Десислава Мирчева Отговорен редактор
Новините днес