Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ранобудните: Всяко действие, което може да ни изкара от ЕС, е държавна измяна

23 януари 2014, 18:37 часа • 21262 прочитания

"В момента заприличващата все повече на хулиганска банда партия „Атака", като част от състава на 42-рото Народно събрание, представлява цяла България. Съзнателно или не, с поведението си тя нанася изключителни, може би необратими вреди в международните отношения на страната и злепоставя цяла България пред европейските ни партньори. Недопустимо е целият народ да бъде доведен до това да плаща години наред последиците от неадекватното поведение на двама-трима самозабравили се народни представители с мутренски манталитет", се казва в официалната позиция на Ранобудните студенти по повод скандалите с ПП "Атака" и "Алфа" ТВ.

Според студентите това е поредната сериозна грешка на управляващите.

"Отново с единствената цел правителството по някакъв начин да поддържа живота си, цяла България трябва да изтърпява безумието на неговите коалиционни партньори. Питаме: до кога ще продължаваме да гледаме този цирк и до кога ще продължава да се разиграва тази пародия?", питат Ранобудните.

Те припомниха, че „Атака", както и другите партии, влизайки в парламента, са се заклели да пазят интереса на България и че страната ни е все още член на Европейския съюз.

"Нека това не се забравя. Всяко действие, пряко или косвено водещо в посока нашето изкарване от Европейския съюз, трябва да се гледа като държавна измяна и нищо друго", призоваха те.

Ранобудните студенти настояват за оставка на това правителство и незабавно разпускане на 42-рото Народно събрание.

Десислава Любомирова
Десислава Любомирова Отговорен редактор
Новините днес