Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ДПС е в топ форма и обича Ахмед Доган: Говори Хамид Хамид

08 юли 2024, 08:42 часа • 1583 прочитания

Еднозначно ДПС е в топ форма и това си личи от резултатите на предсрочните избори. ДПС е втора политическа сила благодарение на д-р Ахмед Доган и Делян Пеевски. ДПС има един отбор и това е отборът на ДПС.  Това заяви пред bTV депутатът от ДПС Хамид Хамид.

Oще: Романтикът Пеевски са разнежи в стил мадам В.

Той изтъкна, че отношенията между Доган и Пеевски са по-силни от баща и син. Хамид Хамид посочи, че отношенията между Пеевски и д-р Ахмед Доган са прекрасни и не може „Рамадан Аталай заради лична изгоди да ги противопостави“.

ДПС носят в сърцето си Ахмед Доган

По думите му в ДПС всички носят в сърцето си д-р Ахмед Доган и го обичат. ДПС е единно и няма как да има отбори, посочи Хамид. „Хората не иска деребей по места, а колективните органи по места взимат решения за сваляне на деребейте от колективните органи на партията. Хора като Рамадан Аталай деребействат в продължение на 30 години в партията. Хората по места обичат г-н Пеевски и доктор Ахмед Доган, защото започнаха да решават проблемите и виждат светлина точно в действията на господин Пеевски“, посочи Хамид.

Още: Пеевски към Доган: Винаги съм бил до теб и това не се е променило

Отношенията в ДПС са прекрасни

Хамид Хамид вярва на устава на ДПС и на Делян Пеевски. Не търсете конфликт там, където го няма, призова Хамид. Той не е чул думите „с мен или си или с Доган“. „Винаги, когато в ДПС е имало проблеми заради „космонавта Рамадан Аталай“, винаги господин Пеевски е бил до доктор Ахмед Доган“. Поканете космонавтите, ще е по-интересно“, категоричен бе Хамид Хамид.

Той отбеляза, че Пеевски и Доган винаги са заедно. Доктор Ахмед Доган взима стратегическите решения в партията заедно с Делян Пеевски, коментира Хамид. И добави – отношенията между Чакъров и Пеевски също са прекрасни.

Още: Аталай: Не вярвам, че Доган ще има друга среща

Тандемът Доган-Пеевски

Хамид е гласувал в подкрепа на проектокабинета на Росен Желязков, въпреки препоръката на почтения президент на ДПС Ахмед Доган да не се дава подкрепа. „ДПС няма как да има отбори, а има манипулации от хора, които гледат личните си интереси пред партийното начало“, повтори още веднъж Хамид Хамид.

Той вярва, че ДПС може да стане и първа политическа сила с Делян Пеевски и Ахмед Доган. След заседание на партията ще стане ясно дали ДПС ще върне втория мандат или ще се опита да направи правителство. „Най-силният човек е в ДПС е тандемът г-н Пеевски-доктор Ахмед Доган“, отсече Хамид Хамид.

Още: Ще накажат ли Пеевски в ДПС? Скоро Доган ще каже

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес