Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Играй и спечели една двойна покана за концерта на Таря Турунен

20 октомври 2014, 09:15 часа • 52504 прочитания

Българската публика познава Таря Турунен като „Снежната кралица”. Красивото сопрано, което сякаш е излязло от приказка, отново ще посети България и ще зарадва феновете си с тежък звук и мек глас.

Този път Финландската звезда ще пее в зала "Универсиада", а датата е 3-ти ноември.

Феновете й  ще чуят парчета от последния албум  - Colours In The Dark, който излезе на музикалния пазар миналата година. Изпълнителката, която успява да смеси по изключително нестандартен начин метъл звученето с класика, няма да пропусне да представи и някои от най-големите си хитове.

36-годишната звезда идва по покана на "Лауд консертс". При предишното си гостуване у нас Таря представи спектакъла си Beauty & The Beat заедно с барабаниста Майк Терана. Билетите за концерта на Таря Турунен в София вече са пуснати в продажба по 45 лв.

От опит знаем, че всеки лед може да бъде разтопен, стига да има изпълнители като Таря с невероятно излъчване, неповторим глас и великолепно представяне. Затова ние от Actualno.com даваме уникалния шанс на един от вас да спечели двойна покана за концерта на Таря на 3 ноември.

За да участвате в играта, трябва да отговорите правилно на следния въпрос:

„За кой пореден път Таря Турунен идва в България?"

За да се зачете гласът ви, трябва да напишете своя отговор по тази статия само и единствено с Фейсбук профила си. Обикновени коментари под статията (анонимни или ненаписани с Фейсбук профил), споделяне или харесване на статията, не осигуряват участие в играта!

Победителят ще изтеглим на 30 октомври (четвъртък). Успех на всички!

 

Десислава Мирчева
Десислава Мирчева Отговорен редактор
Новините днес