Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Настимир Ананиев: 63% от българите са мафиоти за Борисов (ВИДЕО)

10 септември 2020, 16:00 часа • 7248 прочитания

63% от българите са мафиоти за Борисов. Това заяви в "Студио Actualno" един от лидерите на протеста Настимир Ананиев в деня на второто Велико народно въстание. Той коментира и сутрешното си посещение в СДВР.

Полицията е задържала едно момиче за притежание на лютив спрей в чантата ѝ. Задържана е от цивилни полицаи в широкия периметър, дори не е била на протеста. Това е странно, а много дами, които се притесняват от нападение, използват такъв спрей.

Отговорът на полицията към протестиращите е нереципрочен. Полицията ползва спрейове, които се ползват за управление на футболни агитки, а не на нормално млади хора, счита Ананиев.

"ГЕРБ връща хартиените бюлетини, за да може да излъже на изборите. Те се манипулират лесно, лесно се прави техническа грешка и гласът ви става невалиден. Това е невъзможно с машините", отбеляза още Настимир Ананиев.

Според проф. Константинов ще е заразим с вирус от машините, но това, че използваме една и съща химикалка, че пипаме бюлетини, а те после ще се броят, няма значение, смята бившият народен представител.

Разговор за конституцията е безсмислен, защото тя има за цел само да печели време. Тя единствено показа, как в този парламент една концесия е равна на конституция.

Чуйте всички тези на Настимир Ананиев във видеото:

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес