Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои фирми дават най-добри привилегии на служителите си?

07 февруари 2017, 15:32 часа • 8222 прочитания

Много фирми у нас и по света все повече глезят своите кадри по различни начини на работното място. По този начин колективът се сплотява, а и ходенето на работа се превръща в забавление.

Един от водещите световни сайтове за работа Glassdoor направи класация за най-добрите привилегии, които получават работниците в съответната компания.

1) IKEA - Компанията предлага много добро заплащане на своите служители, а освен това и фирмената култура е силна застъпена. Компанията осигурява четири месеца платен бащински отпуск на своите работници. В главния офис на компанията в Швеция се предлага още индивидуални шкафчета, възможност за вземане на душ, компютърна зала, стая за молитви и много други неща.

2) Reebok - Мисията и ценностите на компанията са повече от ясни - спортът като начин на живот. Имате пълното право да прекарате 1 час във фитнеса на компанията, като това се брой към вашето работно време.

3) Facebook - Технологичният гигант предлага безплатно лечение на всички свои служители. Това може да не изглежда като огромна придобивка, но качественото здравеопазване е доста скъпо в Съединените щати, а Facebook се грижи по най-добрия начин за здравето на своите работници.

4) Starbucks - Големи бонуси и чести почивки. Това са само част от привилегиите на служителите в компанията.

Други интересни и забавни придобивки на големите компании може да видите тук.

Кирил Хараланов
Кирил Хараланов Отговорен редактор
Новините днес