Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Черен четвъртък ще имат 4 зодии

27 април 2023, 06:45 часа

Черен Четвъртък е денят, който е облечен в много мистика и който всеки чака с известно трепетание. Този ужасен ден носи негативност и мрачност, което със сигурност ще засегне много хора в света. Нашият астрологичен екип просто не можеше да пропусне шанса да анализира въздействието на Черния Четвъртък върху различните зодии, като постави акцент върху четирите зодии, които са подложени на най-голямото нужда за силната защита срещу мрачното влияние.

Овен

Овните вероятно ще се чувстват напрегнати и неудобно през Черния Четвъртък, тъй като техните близки ще оказват голямо влияние върху тях, като не ще одобрят много от техните действия. Най-доброто решение за Овните е да избягат от селяните и да се изолират в своя свят на спокойствие.

Близнаци

Близнаците също ще имат трудности, тъй като те ще се чувстват уязвими и несигурни в този ден. Обратното влияние на мрачните сили ще ги кара да се чувстват като на гърба на някой, който може да нарани душата им. За да се избяга от това, те трябва да поставят магнетична защита около себе си и да се погрижат за собственото си благополучие.

Дева

Девите ще бъдат едни от най-страдащите зодии на Черния Четвъртък, тъй като те ще се чувстват забравени и незащитени в света. Техните семейства може да им се откажат в този ден, като създават все по-голямо напрежение. За да се защитят, те трябва да научат да изградят магнетична защита и да се защитават бдително от мрачното влияние.

Водолей

Водолеите ще се чувстват напрегнати и изморени с мисли, като се борят с външна силова притиска. Изчерпването може да ги накара да осъзнаят, че трябва да се защитят от мрачния въздействие и да се замислят за собственото им благополучие. Те може да открият утеха в медитацията и да си утвърдят магнетичната защита.

Черният Четвъртък може да бъде труден ден за някои от зодиите, особено за Овните, Близнаците, Девите и Водолеите. Въпреки това, това не означава, че трябва да се чувствате сковани в страх. Със съзнателна защита и магнетична сила, вие можете да се предпазите от мрачното влияние и да живеете пълноценен живот, борейки се с въздействието на Черния Четвъртък. Не забравяйте, това е само един ден, който ще отиде и ще бъде заменен от другия.

Христина Христова
Христина Христова Отговорен редактор
Новините днес