Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

При сбогуването на Мбапе с "Парк де Пренс": ПСЖ загуби от средняк (ВИДЕО)

13 май 2024, 00:01 часа • 2356 прочитания

Пари Сен Жермен допусна неочаквано поражение у дома с 1:3 от Тулуза в двубой от предпоследния 33-ти кръг на Лига 1. Мачът се явяваше прощален с "Парк де Пренс" за суперзвездата на "принцовете" Килиан Мбапе. Именно той откри резултата едва в осмата минута, но гостите изненадаха шампионите и ги обърнаха.

Точни за „Ле Тефесе“ бяха Тайс Далинга, Ян Гбо и Франк Магри. С този успех отборът на Карлес Мартинес събра 43 точки на 10-ото място във временното класиране, а тимът на Луис Енрике остава на върха със 70 пункта.

ОЩЕ: Дортмунд е финал за Шампионска лига! Греди и куп пропуски съкрушиха ПСЖ (ВИДЕО)

Дните до Евро

Хореография за Мбапе от феновете на ПСЖ

Преди мача феновете на ПСЖ направиха хореография в чест на Килиан Мбапе. Суперталантът пък се отблагодари с гол в осмата минута за 1:0. Радостта на "принцовете" не трая дълго и Муса Диара намери Тайс Далинга, който преодоля Арнау Тенас и изравни. До почивката нови попадения не паднаха.

Обрат на Тулуза

В 69-ата минута обратът бе факт благодарение на Ян Гбо. В петата минута от добавеното време пък Магри оформи крайното 1:3. Малко преди срещата президентът на Франция разкри новия отбор на Мбапе (ВИДЕО и подробности четете в линка).

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес