Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

В Реал Мадрид са сигурни, че много скоро Барселона ще се подхлъзне в Ла Лига

16 септември 2024, 17:10 часа • 680 прочитания

Барселона продължава отличното си представяне от началото на сезона в Ла Лига. Вчера каталунците постигнаха нов разгром, като този път в тяхна жертва се превърна феноменът от миналогодишния сезон Жирона. Отборът, воден от Ханзи Флик, победи с 4:1, като по този начин оглави класирането със 100%-ов актив от 15 точки.

Карвахал е убеден, че краят на серията на Барселона се задава

Отличната форма на каталунците подбуди известно съмнение в опонентите им, а по-точно в един от капитаните на Реал Мадрид - Дани Карвахал. Защитаващият титлата си кралски клуб вече е ролята си на догонващ в испанското първенство, но графикът и на двата тима се увеличава през следващите седмици, с началото на Шампионската лига и допълнителните мачове в Испания.

Борбата на множество фронтове ще бъде изпитание за всеки един отбор през един натоварен сезон и Карвахал вярва, че Барселона скоро ще се подхлъзне: "Изиграхме пет мача, това е състезание на дълги разстояния и графикът става все по-наситен. Предстоящите мачове са натоварващи и със сигурност те ще изпуснат точка-две."

Дани Карвахал

Самите мадридчани не почнаха сезона по най-убедителния начин, записвайки 2 равенства в първите си три мача. Но оттогава отборът на Карло Анчелоти показа по-добро лице в мача с Реал Бетис, както и в последния им сблъсък с Реал Сосиедад.

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес