Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Изпаднал зад борда в Манчестър Юнайтед ще търси спасителен бряг в Гърция

17 септември 2024, 12:56 часа • 535 прочитания

Доскорошният нападател на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал е близо до преминаване в гръцкия тим АЕК Атина, твърдят медиите в Гърция. 28-годишният френски футболист остана без клуб през лятото, след като договорът му с "дяволите" изтече и не бе подновен.

Антони Марсиал преминава в АЕК Атина?

Сега Марсиал е в търсене на нов клуб и изглежда, че АЕК Атина е място, където е силно желан. Гръцкият тим е лидер в местното първенство, а Марсиал вече има устно споразумение с ръководството. Очаква се сделката да бъде финализирана в следващите дни.

Антони Марсиал

Манчестър Юнайтед остави Марсиал без договор

Антони Марсиал бе привлечен в Манчестър Юнйтед през 2015 година от Монако срещу 36 млн. лири плюс 21 млн. лири под формата на бонуси. Той вкара 90 гола в 317 мача за "червените дяволи", но в последните четири сезона се разписа само 19 пъти заради чести контузии.

Марсиал е играл още за отборите на Олимпик Лион и Севиля. Той има и 30 мача за националния отбор на Франция, но не е получавал повиквателна от 2021 година насам. В същото време друг скорошен нападател на Манчестър Юнайтед прави истински фурор във Франция.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес