Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Доменико Берарди нямаше спирка срещу гостуващия Милан

13 януари 2014, 10:15 часа • 10097 прочитания

Новото попълнение на "Милан" Кейсуке Хонда влезе в игра за "росонерите" в двубой, в който новият му тим бе разглобен от "Сасуоло" или по-точно от 19-годишния им талант. Доменико Берарди отбеляза четирите гола за победата на тима си над италианския гранд с 4-3. За пореден път "Милан" бе надигран тотално, но този път това се случи от един футболист, който направи смешни бранителите на "росонерите".

Още по-лошото е, че загубата на "Милан" дойде след като те поведоха с 2:0 през първата част. В 9-та минута Робиньо откри резултата, а само четири по-късно Балотели удвои.

"Сасуоло" обаче не само, че не се предаде ами и обърна до края на първата част след хеттрик на Берарди, който нямаше спирка. Малко след подновяване на играта през втората част, Берарди инкасира още едно попадение. Единственото, до което достигна "Милан" през втората част бе да върне още един гол за крайното 4:3.

"Това бе мач, който няма да забравя никога", коментира младият Берарди, който е под наем от "Ювентус", но показва страхотна игра в "Сасуоло".

"Милан" пък остават на 11-та позиция във временното класиране далеч от всякакви шансове за европейските клубни турнири. По-лошото обаче е, че тъкмо решат да изиграят някой добър мач и да възвърнат самочувствие, след което последват няколко поредни провала. Сигурното е, че Масимилиано Алегри напуска в края на сезона, а дано "росонерите" се съвземат междувременно и не паднат на по-долни позиции.

Петър Бонев
Петър Бонев Отговорен редактор
Новините днес