Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сръбски дуел за Джокович в третия мач от защитата на титлата на Уимбълдън

01 юли 2022, 12:20 часа • 960 прочитания

Действащият шампион на Уимбълдън Новак Джокович продължава днес защитата на трофея си. Опонент на Ноле е неговият сънародник Миомир Кецманович, който е на 22 години и вече е номер 30 в света, показвайки сериозни амбиции в АТП тура.

Джокович атакува 7-ата си титла на Уимбълдън

Джокович спечели Уимбълдън през 2021 година, след като победи на финала италианеца Матео Беретини. Целта пред световния номер 3 е отново да триумфира в Ол Инглънд Клъб и да доближи рекордьора по титли от Големия шлем Рафаел Надал.

Сърбин на пътя на Джокович на Уимбълдън

Джокович стартира с победи над Куон Сун-уу и Кукинакис в първите два кръга на Уимбълдън, докато Кецманович победи Милман и Табило. За днешния мач efbet предлага 1.03 коефициент за победа на Джокович и 22.00 коефициент за победа на Миомир Кецманович.

Джокович и Кецманович са играли два пъти един срещу друг в официални мачове - през миналата година и през тази година, като и в двата случая Ноле печели. През тази година обаче бившият световен №1 загуби сет от Кецманович. efbet предлага пазари за точен брой сетове в мача, като за 3 на брой коефициентът е 1.35, за 4 сета - 4.40 коефициент, а за 5 сета - 12.00 коефициент.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес