Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След финала в Щутгарт: Анди Мъри мечтае за титлата в Куинс, а защо не и за Уимбълдън

14 юни 2022, 06:45 часа • 1386 прочитания

Бившият световен номер 1 Анди Мъри започва днес участието си на домашния за него турнир на трева в Куинс, Лондон. В първия кръг съперник на британеца е 27-годишният италианец Лоренцо Сонего, който е 32-ри в света.

Мъри започва да се завръща към най-добрия си тенис, след като през миналата седмица стигна до финал на турнира в Щутгарт, но болки при сервис му попречиха да победи миналогодишния финалист на Уимбълдън Матео Беретини.

След две титли на Уимбълдън: Анди Мъри мечтае за трета!

В кариерата си Анди Мъри има три финала на Уимбълдън и две титли, а след тежката контузия и операция на коляното този турнир се явява най-голяма мотивация за британеца. Той обаче ще иска да се представи достойно и в Куинс, където отново играе пред собствена публика.

Ще успее ли Анди Мъри да спечели турнира в Куинс?

За днешния мач efbet предлага 1.67 коефициент за победа на Анди Мъри и 2.35 за победа на Лоренцо Сонего. Самият Мъри призна, че не знае колко сериозна може да се окаже контузията, която получи на финала в Щутгарт срещу Беретини, когато във втория и третия сет изпитваше проблеми при сервис.

До момента Мъри и Сонего не са играли един срещу друг. За техния мач efbet предлага залог за брой геймове: над 22,5 гейма в мача е със ставка 1.85, а за под 22,5 гейма коефициентът е 2.05. Букмейкърът дава възможност и за залог на точен брой сетове: за 2 сета - 1.60 коефициент, а за 3 сета - 2.35.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес