Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-тежкото изпитание: Титлата на Байерн се клати от третия в Германия

20 май 2023, 08:00 часа • 4802 прочитания

Действащият шампион на Германия Байерн Мюнхен излиза тази вечер за най-сериозното си изпитание в битката за титлата в Бундеслигата. Баварците посрещат на "Алианц Арена" третия в подреждането РБ Лайпиг, който ще опита да ги спре в надпреварата за шампионската корона.

Ще издържат ли нервите на Байерн Мюнхен?

Байерн Мюнхен е лидер във временното подреждане с 68 точки, но има само една точка преднина пред втория Борусия Дортмунд. До края на сезона остават два кръга, но за баварците двубоят срещу Лайпциг се очертава да бъде най-тежък и решаващ в спора за титлата.

РБ Лайпциг - Байерн Мюнхен

Лайпциг знае как да спре Байерн

Лайпциг остана непобеден срещу Байерн в началото на годината, но сега тимът гостува в Мюнхен. За предстоящия ключов сблъсък efbet дава 1.54 коефициент за победа на Байерн Мюнхен, 5.20 коефициент за равенство и 5.60 коефициент за победа на РБ Лайпциг.

Последната среща между тези два тима завърши при резултат 1:1, но предишните три мача бяха далеч по-резултатни (3:5, 3:2, 1:4). За предстоящия мач efbet дава 1.42 коефициент за над 2,5 гола, докато за под 2,5 гола ставката е 3.20.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес