Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Вижте какъв маникюр е модерен през 2022 г.

13 май 2022, 21:20 часа

Време е да помислите за нов маникюр. Какво по-хубаво от свеж маникюр, за да се развеселиш? Той е перфектният аксесоар за съвременната жена и се променя според настроението и сезона.

Маникюр пролет 2022 ще бъде нежен и възможно най-женствен. Изящните цветове и текстури върху ноктите ще подчертаят идеално модния тренд на сезона.

Модни тенденции в дизайна на ноктите пролет 2022

Цветове като пурпурно и нежно розово, всички нюанси на синьото - от кралско до небесно синьо и виолетово синьо, както и ярко зелено и шам фъстък - ще бъдат супер модерни през 2022 г. и не забравяйте за класическите цветове този сезон (Бяло, червено). Те са идеални за ноктите.

Няколко идеи за нежен маникюр на изискани дами

Модни нюанси на лак за пролетен маникюр 2022

· Виолетово-син нюанс (зеленикав) е най-модерният нюанс на 2022 г. в света на модата и красотата. Тази година ще бъде навсякъде, не само в маникюра.

· Червеното е универсален нюанс, който изглежда добре на всички тонове на кожата, форми и дължини на ноктите.

· Бледо розовото е един от нюансите за маникюр, който изглежда страхотно на ноктите през цялата година. Но е трудно да се намери по-подходящ период за него от пролетта.

· Малина – ако искате да опитате ярки и смели цветове, които ще бъдат особено подходящи и весели през топлия сезон, непременно опитайте малиново.

· Зеленото е пролетен и весел нюанс. От мента до тревисто зелено и наситено маслиново, богатата палитра има нюанс, който да отговаря на всяко настроение и визия.

· Люлякът е мек и много деликатен нюанс, който е идеален за пролетен маникюр.

Какъв маникюр да си направим според тоалета?

· Бебешкото синьо е нюанс, който изглежда великолепно в монохромен цвят, както и в комбинация с розово, сиво и цялата палитра.

· Млечен - този нюанс ще върви добре с всичко във вашия гардероб.

· Пастелно оранжевото е идеалният нюанс за пролетта и лятото.

· Карамел - не само през пролетта на 2022 г., но и през други сезони, дизайнът на ноктите, състоящ се от цвят на карамел, ще бъде стилна и модерна тенденция.

· Шам-фъстък - цветът започна да набира популярност още през 2021 г., а през пролетта на 2022 г. стилистите му обещават нов кръг на популярност.

Тази цветова палитра ще ви помогне да създадете различен дизайн на ноктите, от френски до ефектно негативно пространство и абстракция..

Много зависи и от формата и дължината на ноктите. Ето защо е много важно да изберете опцията, която ви подхожда най-добре. Овалните, бадемови и меки квадратни нокти ще бъдат популярни през 2022 г. На мода ще бъдат и квадратни нокти в стила на 90-те.

Румяна Иванова
Румяна Иванова Отговорен редактор
Новините днес